Jornada de portes obertes d’ESO

Ahir al vespre va tenir lloc la jornada de portes obertes d’ESO. Unes 150 persones van participar a la xerrada, que va omplir de gom a gom la sala d’actes. Al llarg de la presentació, les famílies van conèixer el funcionament del centre, així com alguns dels projectes que es duen a terme al llarg de l’ESO. En acabar, les famílies van visitar les instal·lacions de l’institut acompanyades d’alumnat i professorat del centre.

Des de l’institut volem agrair la presència de totes les famílies que s’han interessat per conèixer el Ramon Muntaner. També volem fer una agraïment molt especial al professorat que va col·laborar amb el bon funcionament de la jornada i a tot l’alumnat responsable de guiar i acompanyar els visitants: la Cloé, l’Elsa, la Maria i en Mehdi de 1r d’ESO; la Sara, la Lina, en Líder, la Basma i l’Ahmed de 2n d’ESO; l’Anissa, l’Andrea, en Mohamed, l’Ilyan, la Malak, la Noura i l’Adam de 3r d’ESO; la Jeliana, l’Aina, l’Eliza, la Gimena, l’Alison, la Ranya i la Nada de 4t d’ESO.