Carnaval a l’asil Vilallonga

Avui els alumnes de 4tA han tornat a visitar els nostres estimats avis de l’Asil Vilallonga per portar-hi un petit tast del carnaval.
Els alumnes s’han vestit d’egipcis, amb disfresses que han confeccionat ells mateixos. Han llegit  als avis unes línies sobre els orígens del carnaval, com és la tradició i altres curiositats d’aquesta festa. També han regalat unes màscares als avis i els han fet ballar una miqueta. Tot això s’ha fet amb l’acompanyament del ritme de tambors que ha liderat l’Albert, qui anava marcant els ritme. Per acabar, els alumnes han regalat als avis una sardina, com a simbologia de l’enterrament de la sardina i la fi del Carnaval que dona pas a la Quaresma, i hem marxat desfilant tot ballant.
Gràcies Asil Vilallonga!, per tornar-nos a rebre tant bé, i gràcies a tots els avis per seguir-nos al ritme de la música i dels tambors amb tantes ganes. Visca el Carnaval!