Sortida a Transgourmet i Difusión Hidráulica Lluís S.A

Aquest matí l’alumnat de 1r de BAT que cursa economia i/o funcionament de l’empresa ha pogut visitat dues empreses. La primera visita ha estat a Transgourmet, empresa líder en l’àmbit nacional en la distribució d’aliments i begudes.

L’alumnat ha pogut conèixer les dades principals de la companyia i aprofundir una mica més en les àrees de control gestió i auditoria interna i recursos humans.En aquesta primera part, han parlat per exemple del GM Cash, del Food Service, del retail amb Suma, Spar i Proxim, del canal Horeca, de plans estratègics, del compliment de la normativa interna i legal, del procés de selecció de personal, dels perfils que busquen i molts altres temes més.

Per acabar la visita, han fet un recorregut per la plataforma logística més gran que tenen al país.

Seguidament, s’han desplaçat fins l’empresa Difusión Hidráulica Lluís S.A., una de les poques empreses espanyoles que produeix productes com ascensors, plataformes elevadores de càrrega o plataformes elevadores per persones amb discapacitat.

Durant la primera part de la visita han pogut veure com és el seu procés de producció, observant per exemple com treballa la maquinària làser que serveix per tallar el ferro, els robots que solden, el procés de pintura o la cadena de muntatge.En la segona part s’han reunit en una sala per conèixer més a fons l’empresa. Han conegut d’una forma molt propera la seva història, la forma jurídica, l’organització del treball, la internacionalització de l’empresa, la gestió de l’estoc, la personalització de les comandes, certificats ISO, la creació de nous productes, etc.

El centre vol agrair a les dues empreses l’atenció rebuda durant aquest matí. Segur que haurà estat una jornada molt productiva!