Un record per a l’escriptor Vicenç Pagès Jordà

Dissabte 27 d’agost al vespre vam rebre la trista notícia de la mort als cinquanta-vuit anys de l’escriptor, crític literari i professor figuerenc Vicenç Pagès Jordà. 

Pagès ha estat l’autor d’obres aclamades per la crítica, i al llarg de la seva carrera ha rebut premis destacats com ara el Premi Sant Joan per La felicitat no és completa (2003), el Mercè Rodoreda per El poeta i altres contes (2004), el Crexells per un dels seus títols més influents, Els jugadors de whist (2009), i encara el Sant Jordi per Dies de frontera (2013). Precisament Dies de frontera va ser l’obra premiada a la 12a edició dels premis de narrativa Maria Àngels Anglada que organitza cada any l’institut Ramon Muntaner.

Des d’aquí volem fer arribar el nostre condol més sincer a la família. 

Descansi en pau.