Dos projectes de l’INS Ramon Muntaner guanyen els Premis Emprenedors Alt Empordà 2022

L’última edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà ha estat molt exitosa pels nostres estudiants. Com cada any, els centres educatius participants han pogut optar  al guardó a la millor idea de negoci que premia els projectes més creatius dels estudiants dels instituts de la comarca.
🥇En la categoria ESO, l’Àlex Morillas ha estat el guanyador pel seu projecte Alxcraft.com, un portal web de jocs personalitzats sobre Minecraft, amb quatre minijocs únics i ampliables. 🕹
🥇 En la categoria Batxillerat i cicles formatius, les guanyadores han estat les alumnes del CFGS d’educació infantil Nayeli Santos, Nerea Vilchez i Ainoa Vilchez pel seu projecte Casal inclusiu Atrapasomnis, proposta que promou la inclusió i la integració dels infants amb necessitats educatives especials a través d’un casal al Port de la Selva. El nostre institut ha guanyat les últimes tres edicions d’aquesta categoria.
👉Volem felicitar als guanyadors i a tots els els alumnes del centre que també han estat finalistes amb els seus projectes: Lara, Laura, Tamara, Meriem i Salma.