Presentació del llibre “Fes picar els anells”

Dijous 24 i divendres 25 de març hem rebut la visita al centre de Jordi Casals, escriptor i professor de llengua castellana i literatura de l’institut Alexandre Deulofeu, que ha parlat als alumnes de 2n d’ESO de la seva última novel·la, Fes picar els anells, que ha estat lectura obligatòria d’aquesta segona avaluació en l’assignatura de català.

L’autor, que s’ha mostrat proper i s’ha posat els alumnes a la butxaca amb les seves anècdotes, ha explicat des del procés creatiu a les recompenses que li ha brindat el llibre, moltes més de les que es podria haver imaginat en un primer moment. Al final, ha fet una encesa defensa de la lectura i ha convidat els joves a anar a la biblioteca i descobrir què és el que més els agrada. Perquè hi ha un llibre esperant a cada lector, els ha dit, no és cal trobar-lo.
Estem segurs que més d’un esperarà trobar ben aviat la continuació de les aventures de l’Eva, en Jordi i en Marc.