Visita al subsòl de la Rambla

Dimarts dia 22 els alumnes de quart d’ESO dels grups A i B varen fer una visita al subsòl de la Rambla, en el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, acompanyats dels professors Susanna Congost, Irene Martínez i Francesc Canet. El Gerent i  tècnics de l’empresa municipal FISERSA els varen explicar les etapes de la cobertura de la riera Galligants fins arribar a esdevenir l’actual espai de La Rambla, el passeig figuerenc per excel·lència. Els estudiants varen poder observar els diferents materials emprats en cada etapa de la cobertura de la riera, que es trobava just on hi havia la muralla que envoltava la ciutat. També van constatar que avui les aigües residuals  estan  canalitzades del tot i arriben a la depuradora corresponent. Precisament, la passejada la van fer per sobre del col·lector, ja que les pluges havien deixat aigua a la llera de la riera. En acabar, cada estudiant va rebre un obsequi de l’empresa.