8 de març

8 de març, Dia de les Dones
Al centre ho commemorem amb l’exposició del projecte Brodem les violències, una iniciativa duta a terme per l’alumnat de segon dels CFGS de TIS i TEI.
Aquest projecte comunitari pretén sensibilitzar les violències masclistes a través de la tècnica del brodat.
Les diferents tutories d’ESO i Batxillerat del centre visitaran aquesta exposició al llarg d’aquesta setmana per promoure la reflexió entre nois i noies. Un debat tan necessari per a reflexionar sobre el que hem aconseguit i tot allò que encara queda pendent.
A més, per visibilitzar l’efecte Matilde i les opressions que han viscut i viuen les dones en el camp del coneixement al llarg de la història, i en particular en el món de la ciència, s’ha engegat un procés participatiu amb tot l’alumnat de l’institut per decidir col·lectivament el nom del laboratori de ciències naturals i així animar i donar forces a totes les alumnes del centre i conscienciar els nois dels seus privilegis.