Projecte Book Fairies

Aquests dies dues alumnes de 3r d’ESO estan duent a terme un projecte molt interessant i entranyable: el projecte Book Fairies. Aquesta activitat es fa arreu del món, i consisteix a recollir llibres de lectura que ja no fem servir a casa, embolicar-los i deixar-los en diferents punts de la ciutat de manera anònima i discreta perquè altra gent els trobi i els pugui llegir.

És per això que des del 30 de novembre s’ha organitzat una recollida solidària de llibres, en la qual de moment ja se n’han recollit més d’una cinquantena. Recordeu que teniu fins al dia 15 de desembre per portar el vostre!

A partir del dia 22, les nostres Book Fairies començaran a repartir els llibres per Figueres. Els punts on podreu trobar-los són: la Rambla, la plaça de l’Ajuntament, el museu Dalí, la plaça de Sant Pere, la Font Lluminosa, la plaça de la Biblioteca, la plaça de les Patates…