Col·laborem amb el Grup Iris!

L’alumnat de 2n del CFGM d’atenció a persones en situació de dependència ha entregat avui els 107,58€ al Grup Iris que ells mateixos han recaptat a través del repte emprenedor dels 5€. Durant aquests dies han implementat activitats de curta durada amb l’únic condicionant de no invertir més de 5€ per grup. El grup que més beneficis ha generat ha decidit que la donació aniria a l’Associació d’Afectades del Càncer de Mama.

La Lídia Albert, presidenta de l’entitat, i la Mari Carmen, membre de la junta de l’associació han realitzat avui una xerrada a tot l’alumnat del CFGM. Ens han explicat de primera mà com van crear l’associació el 2013 i com ha anat creixent amb el pas del temps. Han parlat dels objectius de l’associació, del càncer de mama, dels tallers que realitzen com per exemple els de motricitat fina, de les activitats que ajuden a rebre donacions, de les dificultats en època de pandèmia, etc.

L’alumnat ha pogut experimentar moltes situacions reals del món de l’emprenedoria, com portar a la pràctica una idea de negoci que satisfaci una necessitat i sigui capaç de generar beneficis  amb un capital limitat.  Fomentem les soft skills i les habilitats emprenedores col·laborant amb les entitats locals. Una experiència molt enriquidora per tots els participants!