Vols demanar una beca per fer un estudi post-obligatori?

L’Oficina Jove ofereix un Servei d’acompanyament en la tramitació de Beques per a estudis post-obligatoris (del Ministeri i de la Generalitat), per tal de donar suport a aquells estudiants que es plantegin demanar una beca i tinguin dubtes de com fer-ho.

🖥 Aquest servei funcionarà amb cita prèvia, i es disposarà d’un espai amb ordinadors per a tal de facilitar la tramesa, amb l’acompanyament del personal de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà. A l’hora de realitzar la cita prèvia també s’informarà als i les joves de quina documentació han de portar.

👥Els estudiants que s’hi podran acollir són estudiants de CF Grau Mitjà, CF Grau Superior, estudiants de Batxillerat, estudiants Universitaris i de Màster, estudiants de PFI’s, estudiants de cursos d’accés a Cicles Formatius, i estudiants de l’Escola Oficial d’Idiomes.

📞📨Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb @empordajove al 972 67 37 28, o bé per correu a aserra@altemporda.cat