Activitats prèvies i inici del treball de síntesi de 2n d’ESO

Demà comença el treball de síntesi de 2n d’ESO que tindrà una durada de quatre dies. El tema central és la interculturalitat. L’alumnat de 2n d’ESO CDE realitzarà un trivial intercultural a través de l’aplicació Genial.ly i el 2n d’ESO AB gamificarà a través de Kahoot.

Durant les setmanes prèvies, l’alumnat ha pogut ampliar els seus coneixements sobre interculturalitat a través de les sessions de l’alumnat del CFGS d’integració social i també gràcies a les xerrada que va fer en Sebastián Ruiz, de l’entitat Wiriko, per trencar estereotips i deixar enrere els prejudicis per valorar la diversitat del continent africà i apreciar-ne la riquesa cultural, lingüística, social… i per adonar-nos que de fet, som molt més semblants del que creiem.

Podeu veure un exemple de les infografies que ha fet l’alumnat.