Obrim les portes de les classes d’història

Avui us mostrem dues activitats que hem fet fa pocs dies.

D’una banda, els nostres reporters de 4t d’ESO han viatjat per la Història fins a l’època de la Restauració i del Congrés de Viena per informar-nos dels principals acords presos per les potències vencedores de Napoleó així com de la nova organització territorial europea. Quins són els països més beneficiats? Els nostres enviats especials us n’informaran.

Per l’altra, l’alumnat de 2n de batxillerat nocturn, ha repassat els últims temes del curs a través de fonts històriques. Han pogut comprovar l’adoctrinament de l’escola franquista a partir de llibres de text de l’època; la propaganda política del règim i la censura; l’existència de mesures repressives i, fins i tot, les tècniques publicitàries dels diaris.