Del 22 al 25 de març I Jornades tècniques de cicles formatius

Durant quatre dies passaran per l’Institut Ramon Muntaner trenta-dos ponents per consolidar i aprofundir els coneixements de l’alumnat dels tres cicles formatius que realitzem de la família professional de serveis a la comunitat. Les jornades contribueixen també a reforçar l’orientació professional.

El dilluns 22 i dimarts 23 de març tindrà lloc la I Jornada tècnica d’atenció a persones en situació de dependència.  L’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà podrà gaudir de les següents ponències i tallers.

El dimecres i dijous serà el torn dels cicles formatius de grau superior amb la I Jornada d’educació infantil d’integració social. L’oferta és la següent:

El centre vol agrair, una vegada més, la bona predisposició de tots els ponents i entitats que participaran en les jornades i al professorat per la seva excel·lent organització.