Barreres arquitectòniques i esport adaptat a l’institut

Un any més, durant la setmana del 22 al 26 de febrer vam tenir deu cadires de rodes cedides per l’entitat MIFAS. Amb aquest material es van dur a terme diferents dinàmiques i activitats de sensibilització amb l’alumnat de 1r del CFGM d’atenció a persones en situació de dependència i de 1r del CFGS d’integració social.

Es van fer jornades de sensibilització sobre barreres arquitectòniques, sortint per Figueres amb cadires de rodes i comprovant, de primera mà, la poca amabilitat que presenten els entorns quotidians per les persones amb mobilitat reduïda. Posteriorment, també van realitzar una activitat d’introducció als esports adaptats i un partit bàsquet en cadira de rodes.

Des de la matèria d’educació física també s’ha aprofitat per fer diferents activitats a l’ESO.