Quim Jové guanya el IX Premis Jordi Pujiula i Andrea Loza i Jordi Pujol són finalistes.

Aquesta tarda s’ha celebrat  l’acte d’entrega dels premis Jordi Pujiula on en Quim Jové ha resultat el guanyador en la modalitat de ciències naturals. El nom del treball guanyador és “Plàncton quilòmetre zero” treball que, per la seva gran qualitat, ja ha resultat guanyador en altres certàmens.
També han tingut una actuació destacada dos exalumnes de batxillerat que han arribat a la final. D’una banda, l’Andrea Loza  amb el seu treball de recerca “Protegir els animals que ens mengem ens desprotegeix a nosaltres?” que ha competit en la mateixa modalitat que en Quim. Per l’altra, en Jordi Pujol en la modalitat de ciències de la salut amb el treball “Evolució dels trasplantaments de ronyó: Passat, present i futur”
L’acte s’ha retransmès en streaming per Youtube i els guanyadors de les diferents modalitats han pogut dirigir unes paraules al públic.
El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i de l’Ajuntament de Santa Pau, ha convocat els IX Premis Jordi Pujiula per a Treballs de Recerca de Batxillerat i Projectes Finals de Cicles Formatius. L’Institut Ramon Muntaner era l’únic representant figuerenc. Enhorabona a tots els participants!