Xerrada a l’alumnat de CFGS Integració Social

El passat dimecres 21.10.2020 l’alumnat del CFGS en Integració social va assistir a la xerrada que la Cristina Hernández, educadora social de Câritas Figueres i responsable del projecte “Sense llar”, va oferir a l’aula de l’institut.
L’educadora social va explicar la situació de les persones sense llar de la ciutat i les dificultats per a accedir a drets fonamentals pels obstacles  en què es troben a l’hora, per exemple, d’empadronar-se o actualitzar documentació.
Paral·lelament, l’alumnat està elaborant un producte per a publicar-se a les xarxes socials amb  motiu de la celebració del dia de les persones sense llar amb la intenció de fer difusió i sensibilitzar a la població.
Recordem que s’està recollint roba d’abrigar – sacs de dormir, motxilles, mitjons gruixuts, mantes, etc.- des d’aquesta entitat, precisament, per a les persones que han de passar l’hivern al ras.