Inici dels tallers d’educació emocional

Un any més podem oferir tallers d’educació emocional dirigits per la Dari Muñoz a tots els grups del centre. L’acció és finançada totalment per l’Associació de famílies d’alumnes de l’INS Ramon Muntaner (AFA). Des de l’institut agraïm molt aquesta i les moltes propostes que ofereixen.

Por, tristesa, enuig, pèrdua, inseguretat, rebuig, melangia, impotència, engarjolament, confinament, el cos… Totes aquestes paraules defineixen alguns dels sentiments que han expressat avui el grup de 2n de BAT B després de crear una escultura del propi cos de tot el que els hi remou la covid-19.

Hem sortit de la superficialitat per aprofundir i observar, amb cura, la brúixola interna de cadascú. Per acabar, hem finalitzat la dinàmica escrivint una carta individualitzada a la COVID-19, en la que alguns membres del grup han compartit en veu alta i s’han sentit un xic alliberats.