Sortida dels alumnes de 2n de Batxillerat tecnològic a la Politècnica de Girona

Avui els alumnes de 2n de batxillerat que cursen la matèria de Tecnologia Industrial, han fet una sortida a la Universitat Politècnica de Girona, de la qual l’institut Ramon Muntaner n’és centre col.laborador.  Han sigut rebuts per professorat de la Politècnica, que els ha fet una visita guiada per les instal.lacions. Per tal d’orientar-los en les seves inquietuds tecnològiques, els alumnes han dut a terme diversos tallers: un taller de construcció, amb diverses activitats com dissenyar per ordinador tancaments exteriors, aïllaments, etc amb un grau òptim d’aprofitament energètic, observació d’objectes a través d’una càmara tèrmica, una xerrada sobre Intel.ligències artificials i els seus camps d’aplicació als diferents estudis tecnològics i una visita al robot submarí Cirs, on se’ls ha explicat el seu funcionament i les seves aplicacions.