Visita dels alumnes de 1r de CFGM TADE a la Biblioteca de Figueres

Els alumnes de 1r del CFGM Atenció a persones en situació de dependència vàrem anar, un curs més, el dimecres 15 de gener a visitar la Biblioteca Fages de Climent de Figueres. Els objectius de la visita varen ser conèixer els recursos, serveis i funcionament de la biblioteca, veure material adaptat per a persones amb discapacitat visual i auditiva (audiollibres, novel·la gràfica, novel·la amb lletra grossa…), comprovar les adaptacions que hi ha per a l’accés a persones amb mobilitat reduïda i remarcar la funció que fan de contenció i d’ajuda social amb molts col·lectius. Un cop més, volem agrair l’atenció rebuda per part de la bibliotecària Yolanda Alcalà, per les seves explicacions entenedores i per la visita guiada que ens va oferir.