Sortida al Museu de l’Empordà de Figueres

Alumnes de la matèria de visual i plàstica de 3r i 4t d’ESO van fer una visita al Museu de l’Empordà, els dies 17 i 18 de desembre passats.

En el cas de 3r ESO, a més de visitar i comentar algunes de les obres de l’exposició permanent del museu, van fer l’activitat artística “Imatges que ens parlen”, treballant en grups per a redissenyar alguns objectes d’ús quotidià inspirant-se amb obres d’art del museu.

A 4t d’ESO, van visitar  l’exposició “La transgressió de la forma” de l’artista empordanès Eudald de Juana, en la que el mateix artista els va fer una visita guiada on va explicar la temàtica i la tècnica de les seves escultures. Els alumnes també van poder preguntar moltes coses i conèixer de primera mà el treball escultòric d’un dels artistes joves amb més projecció de la comarca.