Espectacle solidari contra la pobresa infantil

El proper diumenge 12 de gener, a les 18.00 h – Teatre Municipal el Jardí – la Coral del nostre institut actua en benefici del Nou Cor Safari d’Uganda. Serà un espectacle de música, teatre i dansa, en el que escoles de dansa, música, teatre i corals de Figueres s’uneixen en benefici dels nens i nenes del Nou Cor Safari, procedents d’una escola orfenat d’Entebbe, Uganda, per ajudar-los a través de l’art a cobrir les seves necessitats alimentàries, educatives i sanitàries, lluitant entre tots per un món més just. Una vetllada d’emocions i de retrobament amb les cançons i els nens del Nou Cor Safari, que ja han visitat Figueres i en altres ocasions.
Un espectacle que abraça les arts amb una energia pura, per fer front a les injustícies i les desigualtats.

Us deixem enllaç i vídeo de mitjans informatius sobre el tema.  figueresaescena.cat-programació