Xerrada d’orientació a estudis de ciències i tecnologia a 4t d’ESO i 1r Batxillerat

Els alumnes de 1r de batxillerat científic-tecnològic i els alumnes de 4t d’ESO  interessats, van assistir el passat dilluns 16 de desembre, a la sala d’actes del centre, a una xerrada impartida per Eduard Ymbert, enginyer informàtic, cap del servei d’informàtica i comunicacions de l’empresa municipal de Figueres FISERSA  i membre de la “Taula de Coordinació Tècnica de Noves Tecnologies, Sistemes d’Informació i Xarxes” de l’Ajuntament de Figueres. Al llarg de la xerrada, Ymbert va explicar a l’alumnat que ens trobem en un moment de canvi, immersos en una revolució tecnològica de gran magnitud que evoluciona exponencialment i que possiblement la feina a la que es dedicaran en un futur “encara no ’ha inventat”. Els va posar al dia dels darrers fenòmens tecnològics actuals, que ens podem trobar en molts àmbits (sanitat, educació, empresa privada, etc.): big data, internet de les coses, realitat augmentada, impressió 3D, robòtica…Per concloure, els va animar a buscar quin és l’interès concret que tenen dins l’ampli ventall de possibilitats que ofereixen els estudis dirigits a les ciències i la tecnologia.