Alumnes de 3r i 4t d’ESO participen en el concurs “Problemes a l’esprint”

El concurs, organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT) i el Creamat, va celebrar la seva XIX edició aquest passat dimecres 11 de desembre, amb la participació de 124 centres de parla catalana, des de Cadaquès i Figueres, passant per Formentera i fins a Elx. 

Alumnes de 3r i 4t d’ESO del nostre institut van participar per primera vegada i van passar una bona estona resolent problemes i reptes matemàtiques en equip. El repte que planteja l’activitat és  “fer matemàtiques” amb la idea que el treball en equip permet assolir una resolució exitosa de problemes no elementals. Els/les vostres fills/filles, amb molt d’entusiasme, ho van poder experimentar i podem assegurar que ho van aconseguir. 

Passar una estona divertida, intensa i amena resolent problemes és possible. Mai és tard per tenir una experiència matemàtica feliç. 

Felicitats a tots i totes!!!