Taller a 2n CFGS TIS – La contenció per a professionals de l’acció social

Sovint, algunes de les persones usuàries poden presentar conductes un tant agressives perquè les seves dificultats per a expressar-se per qüestions diverses els impossibilita actuar d’altra manera o bé, perquè no saben com canalitzar la seva energia.
Per aquest motiu i, a petició de l’alumnat de 2n del CFGS en Integració social, el passat dimecres 4 de desembre, vàrem assistir a un taller al Club Ki-Hop de Figueres per aprendre a tenir clar què hem de fer davant d’una situació de possible perill i, què no haurem de fer.
A les persones assistents, a  més, se’ls va entregar un certificat d’assistència.
Per concloure, comentar que entre les professionals vàrem gaudir de la companyia d’una ex alumna de la primera promoció del CFGS en ISO, cinturó negre de Taekwondo.