Participa en les activitats de la setmana per la Marató de TV3

L’Institut Ramon Muntaner ha organitzat diferents activitats que es realitzaran durant l’esbarjo del 10 al 13 de desembre i que serviran per col·laborar amb la investigació de les malalties minoritàries.

L’alumnat podrà participar en activitats com futbol, voleibol, escacs, karaoke, zumba, torneig FIFA i concurs de fotografia Instagram.

El dia 11 de desembre d’11:00 a 11:30 realitzarem una classe de zumba al claustre de l’institut, gràcies a la col·laboració del Gimnàs Fit Figueres. L’activitat està destinada també a les famílies. Podreu fer una aportació de l’euro solidari a l’urna que trobareu a consergeria. Animeu-vos a participar! (anirem tots amb samarreta blava)

El 13 de desembre acabarem la setmana amb una xocolatada organitzada per l’APA i l’entrega de diplomes.