Xerrada a cicles formatius sobre la Marató de TV3- Malalties minoritàries

Com cada curs, des dels Cicles Formatius de l’Institut Ramon Muntaner col·laborem amb la Marató de TV3 amb la xerrada sobre el tema que toqui. Aquest curs ha vingut (el dimecres 27 de novembre) la metgessa Laura Robles per explicar-nos què són les malalties minoritàries. Hi ha unes 7.000 malalties minoritàries que a Catalunya afecten a 400.000 persones. Són malalties molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants. La Laura Robles també ens ha passat el vídeo divulgatiu de La Marató 2019 en el que l’Alba, en Bilal i la Laura són tres joves que conviuen amb una malaltia minoritària i ens  expliquen com és el seu dia a dia, les dificultats amb què es troben i com les superen; també hi surt una experta amb aquest tipus de patologies, la doctora Susan Webb; i tot, amb l’acompanyament del músic Miki Núñez.
Agraïm a la Laura Robles les tres xerrades que ha realitzat amb nosaltres, ja que han resultat ser molt entenedores i molt interessants.