Torna “L’art de la conversa” entre alumnat de 4t d’ESO i 4t de primària

Per tercer any consecutiu torna amb força el projecte ” L´art de la conversa”. Divendres 15 de novembre l´activitat – impulsada i coordinada per la professora Mercè Martí – va unir estudiants de 4t ESO i 4t primària per reflexionar sobre l’ús de les noves tecnologies.

Un curtmetratge, esquetxos teatrals i un intens col.loqui ha portat a joves i nens a qüestionar-se el temps que dediquen a entretenir-se amb dispositius tecnològics: televisió, mòbil, videojocs… ” Ajudem a conscienciar els nens que juguin més a l´aire lliure per aconseguir un desenvolupament més sa”, afirmen els alumnes de 4t d’ESO que han valorat molt positivament l’activitat:

” M´ha sorprès molt la gran motivació i il.lusió que tenen aquests infants per aprendre. Enhorabona a les mestres!”. Safaa Ouadih
” Cada instant viscut en aquelles classes ha estat un retorn a la infantesa: necessiten molt d’afecte ” Ahlam Hbaham
” Que bonic és aprendre amb ells”. Clàudia Gómez.
” Això no és un projecte; és una lliçó de vida. Genial.” Bilal Ajenoui i Manal Sennouni.