En Xim Raurich apropa el món empresarial a l’alumnat de TADE i TIS.

L’activitat està coordinada per la Fundació FemCAT i dins del programa Escola i Empresa, amb l’objectiu de crear un diàleg entre empresari i alumnat que desperti la vocació empresarial. La xerrada s’ha fet dins els mòduls d’EIE i FOL.

El ponent Xim Raurich és membre del Patronal de la Fundació FemCAT i conseller delegat del Grup Tramuntana.

Han conegut com és l’activitat diària d’un CEO i la importància de mantenir reunions d’equip amb responsables de les diferents àrees de negoci, clients, proveïdors i amb entitats que ajudin a consolidar el teixit empresarial.

En Xim també ens ha explicat accions de responsabilitat social corporativa (RSC) que s’apliquen en el nostre entorn i ha donat a conèixer les habilitats que ha de tenir un bon empresari/a.

El seu cas pot servir d’exemple a molts estudiants que veuen l’emprenedoria com una opció real d’auto-ocupació. El seu negoci familiar va sorgir el 1948 amb una botiga al Pertús i ha anat evolucionant fins a gestionar diferents negocis que donen ocupació a mig miler de treballadors.

Agraïm les dues xerrades que ha fet en Xim Raurich a l’institut i, ens omple d’orgull, veure com ex estudiants del centre tornen a l’institut on van estudiar explicant les seves experiències professionals.