El “Game over” de l’Institut Guttmann arriba a les aules

El passat dilluns 4 de novembre, l’alumnat de 4t d’ESO A-B i dels cicles formatius de 1r TADE  i 1r TIS van assistir a la xerrada “Game Over”, duta a terme per l’Enric Pérez, interlocutor i usuari de L’Institut Guttmann.

“Game over” és un programa de prevenció d’accidents de trànsit que té com a objectiu sensibilitzar els joves amb la finalitat que desenvolupin comportaments responsables, adoptin actituds de prudència i prenguin les mesures de seguretat necessàries en conduir un vehicle de motor i en practicar activitats esportives o de lleure que comportin un risc.

L’alumnat va tenir l’oportunitat d’aprendre les tasques que realitzen a la fundació Guttmann, així com conèixer l’experiència de l’Enric des que va patir un accident que l’ha obligat a anar amb cadira de rodes. Els assistents es van poder posar a la pell d’aquelles persones que pateixen una discapacitat física i van conèixer les problemàtiques amb les quals conviuen, a través d’una explicació oberta i sense tabús.

El pròxim 11 de novembre vindrà en Xavi Terradas, monitor de l’Institut Guttmann, a explicar la seva experiència a l’alumnat del 4t d’ESO C-D.