Participació a la mostra Tramuntec 2019

Els passats dijous 6 i divendres 7 de juny, es va dur a terme la sisena mostra TramunTec 2019, a l’Auditori dels Caputxins de Figueres.  En aquesta mostra, organitzada per professors de Tecnologia de l’Alt Empordà, s’hi exposen treballs de tecnologia d’alumnes d’ESO i batxillerat de tota la comarca.

En el cas dels nostre centre, alumnes de 2n, 3r i 4t d ‘ESO han participat amb projectes duts a terme durant el curs. Entre dijous i divendres, alguns d’aquests alumnes van anar amb els seus professors de tecnologia a visitar la mostra i a visitar el Museu de l’Electricitat-Fecsa Endesa, on se’ls va oferir una  visita guiada molt interessant sobre l’evolució de l’energia elèctrica a Figueres.

Us deixem unes imatges de la visita i dels treballs dels alumnes del nostre centre.