Esteu convidats a l’acte de lliurament del 16è Premi de Narrativa M. Àngels Anglada a Joan-Lluís Lluís

El director de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres, Josep Colls, i l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, es complauen a convidar-vos el proper 17 de juny a les 19:30h a l’acte de lliurament del XVI Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada que enguany ha estat atorgat a la novel·la Jo soc aquell que va matar Franco, de Joan-Lluís Lluís.

Promogut per l’Institut Ramon Muntaner, de Figueres, i dotat amnb 2.000 euros, el premi compta amb el suport de la família Geli-Angladai amb el patrocini de l’Ajuntament de Figueres, així com amb la col·laboració de la Diputació de Girona i l’Associació de Pares del centre.

El Premi té com a voluntat contribuir al foment de la literatura catalana, refermar la projecció cívica i cultural de l’institut i enaltir la memòria de l’escriptora Maria Àngels Anglada (Vic, 1930 – Figueres, 1999), que va ser professora del centre.

El jurat ha valorat que la novel·la de Joan-Lluís Lluís «té un ritme trepidant que pot despertar en l’alumne l’interès per contraposar la peripècia de la ficció amb la realitat. La ucronia hi està molt ben construïda, amb tensió narrativa, reflexió i voluntat d’estil». D’acord amb les bases del premi, Jo soc aquell que va matar Franco serà el curs vinent lectura obligatòria als grups de 4t ESO de l’Institut Muntaner.

L’obra guardonada i el seu autor seran presentats per la periodista i poeta Anna Ballbona, en un acte obert al públic el proper dilluns 17 de juny, a les 19:30h, a la sala d’actes de l’Institut Ramon Muntaner.

L’acte es clourà amb un pica-pica i un brindis amb cava.