Sortida a Girona de l’alumnat de CFGM TADE

El dimarts 2 d’abril vàrem anar tots els alumnes del CFGM Atenció a persones en situació de dependència a Girona. Pel matí vàrem anar al Centre Ocupacional Montilivi del Grup Fundació Ramon Noguera on la Yolanda Garcia (psicòloga) i la Marta (una usuària) ens varen explicar qui són, què fan i com funcionen, i ens van acompanyar a fer una visita per les instal·lacions i vàrem poder veure els usuaris i els professionals treballant en els diversos tallers (ara molt encarats cap a Sant Jordi i Temps de flors). A la tarda vàrem visitar el centre SIRIUS situat al CAI de MIFAS on la Gemma Oliver (terapeuta ocupacional, responsable del centre) ens va explicar què és aquest servei i ens va mostrar molts productes de suport amb els que vàrem poder fer pràctiques.