I la literatura ressonà a la sala d’actes

Dimarts 26 de març. La veu, la gestualització, el cos; la presència, en definitiva, de l’actriu Jordina Biosca, va embadalir a petits (els alumnes de 1r d’ESO) i a grans (els professors acompanyants) quan es va posar a “contar” poemes, llegendes, cançons o històries de la tradició oral. A través d’ella i de la constant participació dels alumnes,  vam somriure, pensar, riure o emocionar-nos  en sentir els versos de Roald Dahl, la poesia d’ Ángel González o les paraules de Joan Amades, entre altres autors que l’actriu anava recitant. Una lliçó de paraula explicada i representada, però sobretot escoltada i viscuda que va acabar amb el crit de tots els alumnes mentre acompanyaven la darrera actuació de l’actriu; com no, el “Conjur per mirar d’aprovar sense estudiar”.