Participació en l’acte de Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust al Parlament de Catalunya

El passat dilluns 28 de gener, les alumnes de 1r de Batxillerat Lola Fuentes i Helena Savall van participar en representació de l’Institut Ramon Muntaner en la Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust que es va celebrar al Parlament de Catalunya. En el decurs de l’acte la Lola i l’Helena van poder llegir les conclusions del treball que conjuntament amb una vintena més d’alumnes han estat duent a terme a l’entorn de les persones LGTBI – un dels col·lectius que va patir la persecució i l’extermini per part del règim nazi –. Aquesta activitat s’inscriu en el marc del projecte educatiu que impulsa el Parlament català per recordar les Víctimes de l’Holocaust, en el que enguany el nostre institut ha pogut participar, conjuntament amb altres cinc centres d’arreu de Catalunya.