3a sessió del Club de Lectura

El passat dijous 13 de desembre va tenir lloc la sessió mensual del Club de Lectura. Es va comentar La llibreria ambulant, l’inoblidable llibre de Christopher Morley i vam comptar amb la presència de la seva traductora al català, Dolors Udina. Ella és una de les figures més rellevants del país en el camp de la traducció, Premi Serra d’Or, Premi Ciutat de Barcelona, professora de la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB i Creu de Sant Jordi. Va ser una trobada magnífica, com bé podreu llegir a la crònica adjunta, on els alumnes van tenir una molt intensa participació.
La propera sessió es desenvoluparà el proper 10 de gener, i en ella comentarem l’obra de Joan Llauró; tots els interessats encara són a temps de comprar el seu llibre només per 5 euros.
Us deixem en el següent enllaç, la crònica de la sessió: Crònica de la 3a sessió del Club de Lectura