Xerrada Marató TV3 a Cicles formatius

Com cada curs, els CCFF de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres col·laborem amb la Marató de TV3 (enguany es realitza el 16 de desembre i està dedicada al càncer) a través de les xerrades que s’ofereixen als instituts. El divendres 30 de novembre, va venir la metgessa Esther Celda Garcia a explicar-nos als alumnes de 1r i 2n del CFGM Atenció a persones en situació de dependència i de 1r del CFGS Integració Social, què és el càncer, quins tumors són els més freqüents, com podem prevenir el càncer (no fumant, fent activitat física moderada, seguint una dieta saludable i controlant el pes, limitant el consum d’alcohol, evitant l’exposició excessiva al sol, fent les proves de detecció precoç…) i la recerca actual en aquest àmbit. Va resultar molt interessant per a tothom. Estem molt agraïts a l’Esther Celda Garcia.