Visita a MIFAS

El dimecres 21 de novembre, els alumnes i dos professors de 1r del CFGM Atenció a persones en situació de dependència vàrem visitar el Centre de Dia Pere Llonch de MIFAS a Les Forques (Vilafant). Primer, ens varen atendre la Carme Teixidor (directora del centre de dia) i dues treballadores fent-nos una explicació sobre què és MIFAS, tots els serveis que tenen, com funcionen i, en concret, el centre de dia (és un servei adreçat a l’atenció especialitzada de persones amb discapacitat física, en edat laboral, de 18 a 65 anys, amb un reconeixement del grau de discapacitat igual o superior al 65% i sense el nivell d’hàbits i habilitats suficients per accedir a un contracte de treball). Tot seguit, vàrem fer una activitat amb els usuaris i els treballadors del centre en la qual vàrem intercanviar moltes preguntes i moltes respostes. Finalment, vàrem fer un recorregut per les instal·lacions del recurs. Va ser una experiència molt ben valorada tant pels alumnes com pels professors (i creiem que també pels usuaris i pels professionals del centre de dia). Agraïm molt l’atenció que vàrem rebre. Esperem que puguem repetir l’experiència en propers cursos!.