Club de Lectura – Properes sessions

Benvolguts lectors,
Us anunciem les tres properes sessions del Club de Lectura, com sempre de les 16 h a les 17 h a la Sala d’actes.
Recordeu que a les dues properes tertúlies podeu adquirir els relats de l´escriptor Joan Llauró, Confidències i altres pecats per només 5 euros. A petició dels lectors, Joan Llauró ens tornarà a visitar el mes de gener per comentar els seus relats sobre les vivències a Nicaragua i Perú. Us hi esperem!
Dijous 8 de novembre. Tertúlia de la novel.la Aquella olor de pa, de Mercè Jordà. Presència de l´autora.
Dijous 13 de desembre. Parlem de  La llibreria ambulant, de C. Marley. Presència de la traductora Dolors Udina.
Dijous 10 de gener. Comentem  Confidències i altres pecats, de Joan Llauró. Presència de l’ autor. Els membres del Club de Lectura el poden adquirir a les trobades del club del novembre i desembre per només 5 euros.