Dijous comença una nova temporada del Club de lectura!

Obriran el curs la Sra. Nati Vilanova, directora de la bibioteca Fages de Climent i la rapsoda i dinamitzadora de clubs de lectura i grups teatrals Magda Bosch

Un any més, s’inicien aquest dijous les sessions del Club de lectura de l’INS Ramon Muntaner. I com cada any, també, escriptors, professors i convidats de renom s’han compromès a passar-hi per fer gaudir els alumnes del centre amb les seves experiències.

En aquesta primera sessió, inaugural, la Nati Vilanova, directora de la Biblioteca de Figueres i la Magda Bosch compartiran la seva experiència sobre el món dels llibres i les biblioteques amb els alumnes del Club i, en acabat, els alumnes es recomanaran i s’intercanviaran novel.les.

Si ets alumne del centre i t’interessa apuntar-t’hi, consulta la informació que hi ha a la Carta d’inscripció i vine dijous a la primera sessió: a les 16h a la Biblioteca.

Per conèixer més què s’ha fet aquests últims anys en el Club, no us podeu perdre les cròniques que ha anat recopilant en Joan Manuel Soldevilla.

Carta d’inscripció »
Llegeix les cròniques del Club de lectura »