El nou equip directiu ja ha començat a treballar

Amb el final de les classes, els instituts gaudeixen d’una estranya tranquil·litat. Sense alumnes, sense la majoria de professors… Però, malgrat el que pugui semblar, això no vol pas dir que durant aquest mes de calors estivals la feina s’aturi. Tot el contrari: és un mes importantíssim durant el qual es prepara el nou curs escolar i els equips directius treballen a fons (plantilles, calendaris, horaris, etc.).

Tal i com ja sabeu, el nostre centre va patir a finals del curs passat una completa remodelació del seu equip directiu (les causes ja van ser exposades per l’equip sortint en una carta a les famílies i la premsa se n’ha fet ressò), però això no vol pas dir que les coses a l’INS Ramon Muntaner s’hagin aturat. Un nou equip directiu, encapçalat per Josep Colls, ha pres el relleu i està treballant intensament per tenir-ho tot llest per al proper setembre.

La realitat és complexa, és cert, i les condicions en què s’obliga a treballar als docents de l’ensenyament públic d’aquest país molts cops no ajuden a fer-la menys complexa. Però el nou equip està segur que amb l’ajuda de tots (alumnes, famílies i professorat) el centre seguirà en la línia de qualitat educativa que des de sempre l’ha caracteritzat. Per la seva banda, aquest nou equip es compromet des del primer moment a treballar per aprofitar la bona feina que s’ha fet fins ara, sense renunciar, però, a implantar novetats d’acord amb els signes dels temps.

La primera: aquest web que presentem avui, completament remodelat i amb un disseny que esperem que sigui funcional per a tothom qui hi accedeixi. El logo de l’institut, amb la distinció de la Creu de Sant Jordi concedida per la Generalitat de Catalunya l’any passat, vol ser un recordatori d’on venim. L’skyline figuerenc (que ha dibuixat expressament per al web el figuerenc i exestudiant d’aquesta casa Jacint Casademont) vol representar els lligams històrics entre l’institut i la ciutat, que volem que continuin sent rectors del nostre centre.

Com cada any, doncs, sapigueu que al setembre les nostres portes seran ben obertes. Entre tots farem front als reptes d’un nou curs escolar, ardu però il·lusionador.

 

Una salutació cordial a tota la família de l’INS Ramon Muntaner.
El nou equip directiu

 

Organització »